FAVOURITE PR & EVENTS

FASHION SHOWS
Favourite is uniek in het organiseren van fashion shows. De jarenlange ervaring in binnen- en buitenland heeft een enorme know-how opgeleverd met als resultaat dat Favourite efficiënt en creatief kan werken met het bezit van een professionele crew. De klant levert de collectie en de juiste briefing en Favourite verzorgt de rest. Daarbij valt te denken aan showdesign, conceptontwikkeling, locatie, decor, licht, geluid, catwalk, muziek, modellen, kleedsters, catering, regie, en indien gewenst de volledige productie. Zo is iedere show anders afhankelijk van de opdrachtgever, locatie, collectie of emotie.

PR & COMMUNICATIE
Vanuit haar specialismen mode & lifestyle, entertainment en sport helpt Favourite PR merken, bedrijven, personen en diensten te communiceren en positioneren. Vanuit een gezamenlijke positionering wordt besloten welke middelen en/of activiteiten worden ingezet om de gewenste positionering te behalen. Welke invulling wordt aan een promotie gegeven, wat is nodig voor het genereren van free publicity? Zowel bij traditionele als nieuwe media. Favourite draagt naast het geven van advies ook de verantwoording voor het uitvoeren van de voorgestelde activiteiten.

Favourite PR heeft door de jaren heen een sterk en krachtig netwerk van mediarelaties, stylisten, consultants, tekstschrijvers, grafisch ontwerpers, webbouwers en fotografen opgebouwd. Daarnaast werken we altijd vanuit onze eigen passie en ambitie en vanuit die van de klant.

EVENTS
De rode draad door Favourite Events wordt gevormd door fashion, design en lifestyle. Bij deze evenementen wordt veel aandacht besteed aan de juiste doelgroep, het product en de sponsoring. Dergelijke evenementen zijn uitstekend geschikt om verschillende partijen te dienen. Gewaarborgd wordt daarbij de juiste respons en exposure met daarbij aandacht voor hoogwaardige kwaliteit en een succesvol resultaat.
Favourite organiseert naast de verschillende opdrachten veelvuldig evenementen in eigen beheer.

Wilt u een mode-, design en/of lifestyle-evenement organiseren? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

SPONSORING
Favourite PR werft binnen en buiten haar netwerk namens haar opdrachtgevers sponsoren voor evenementen , tv- en online concepten.