FRANK GOVERS LEGACY

Foundation ter ondersteuning van Couture in Nederland.

Founder Owner: Emilie Bouwman
Ambassadors: Ronald Mollinger vml ambassadeur, Govert Govers, Glenn Gulzar, Vincent de Vries.

Een belangrijk onderdeel van dit project is de documentaire “Haute Couture is een hard gelag”. Deze content kan in andere vormen gegoten worden voor educatieve doeleinden of tv weergave.

Under construction hierbij is een begeleidend boek, met vooral veel foto’s, dat opnieuw voor inspiratie tot prachtig en verrassend handwerk moet leiden. Ook voor opmaak van een Frank Govers Haute Couture expositie hebben wij onze mogelijkheden met als extra daaraan gekoppeld, film en masterclasses en couture stukken ter bestudering. De opzet van deze foundation is, zo veel mogelijk scholen en opleidingen te benaderen voor het geven van masterclasses. Maar ook zeker voor kleine groepen geïnteresseerden, zijn er verschillende mogelijkheden op maat aan te leveren voor presentaties.

ITS ALL ABOUT COUTURE
En de ontwikkeling daarvan in Nederland vanaf 1965. In aanmerking daarvoor komen de ROC’s, modeopleidingen, academisch en of tvprogramma’s en musea. Met onze shows willen we daarbij een platform bieden aan succesvolle afd.mode examenkandidaten en of reeds afgestudeerden. Wij geven graag onze know how door, waardoor de geïnteresseerden makkelijker en zelfverzekerder, de grote modewereld in kunnen stappen en daardoor de eerste hoge bergen als heuvels te kunnen betreden

Voor masterclasses e.d. contact: emilie@favourite.nl
Donaties: favouritemodels@gmail.com

Wij kijken uit naar partners ter ondersteuning en ter vervolmaking van dit project.